Varför får jag följande meddelande när jag startar Outlook: "Outlook stängdes medan det fanns öppna objekt."

I den senaste uppdatering av Microsoft Office har Microsoft lagt till en funktion som på nytt öppnar mail eller kalenderbokningar som du hade öppet när du stängde Outlook förra gången. Då får du upp följande meddelande:

FAQ Image

Om du klickar på Ja öppnar Outlook dina "öppna" mail eller bokningar på nytt. Om du väljer Nej händer ingenting.

Om du vill slippa denna fråga så finns det 2 alternativ som beskrivs nedan.

Alternativ 1

Stäng alla Outlook fönster innan du stänger ner själva Outlook.

Alternativ 2

Ändra start-up inställningen genom att klicka på Arkiv > Alternativ

FAQ Image

Sedan väljer du Öppna aldrig tidigare objekt igen under Startalternativ.

FAQ Image

Därefefter klickar du på OK.