Jag kan inte logga in på Zoom, det står bara och "snurrar".

Detta beror på att Zoom infört en kryptering som äldre versioner inte klarar av, du måste därför uppdatera din Zoom-app.

Detta gäller för Windows 10:

Avinstallera din gamla zoom-app först. Det finns många sätt att göra det, ett är att högerklicka på ikonen för Zoom i din start-meny och välja "Avinstallera".

När avinstallationen är klar startar du om datorn.

Installera Zoom på nytt

• Välj "Client for meetings" som du hittar här: https://zoom.us/download#client_4meeting
  • Ladda ner filen och kör den.
  • När installationen är klar behöver du logga in: Starta Zoom och välj "Sign in", i nästa ruta väljer du "Sign in with SSO".
  • I rutan som följer, "Company domain", skriver du: du-se
  • Logga sedan in med ditt användarnamn och lösenord som vanligt.