Vad är virusskydd och varför är det så viktigt?

Ett virusskydd är en del av internets immunförsvar. Det finns gott om risker när du är ansluten till Internet, ett bra virusskydd hjälper till att skydda din dator och framförallt ditt data. Har du otur kan flera månaders eller års arbeten gå förlorade om din dator blir hackad eller infekterad.
Dock skyddar inte ett virusskydd till 100% med det är en nödvändig del. Vi skickar även regelbundet ut uppdateringar till din datorn och vi har brandväggar på plats för att skydda din dator.

Trots allt detta kan ett klick av dig på fel länk få förödande konsekvenser så tänk till innan du klickar och är du osäker fråga oss via support@du.se!