Vad är OneDrive?

OneDrive är Microsofts molntjänst som hjälper dig att lagra och skydda dina filer, dela dem med andra och komma åt dem från var som helst på alla dina enheter. När du använder OneDrive med ett konto som tillhandahålls av ditt företag eller din skola kallas det ibland "OneDrive för arbete eller skola ". Den hette "OneDrive för Business" förut, så du kan fortfarande se det namnet på en del platser.

Videoguider

På Microsofts hemsida hittar du bra videoguider för att komma igång med Onedrive: Videoutbildning för OneDrive

Läs mer

Lär dig mer om Onedrive här:

Den här artikeln hjälpte mig!