Hur använder jag föreslagna svar i Outlook?

När du får ett e-postmeddelande som kan besvaras med ett kort svar ger Outlook tre olika förslag som kan användas för att svara med några få klick.

När funktionen föreslagna svar används använder Outlook maskininlärning för att ständigt förbättra noggrannheten i förslagen. Den här maskininlärningen finns på samma servrar som din postlåda i din organisation. Inget innehåll i meddelanden överförs eller lagras utanför din organisation.

Här läser du hur du använder eller inaktiverar funktionen: Använd föreslagna svar i Outlook (microsoft.com)