Ändra standardwebbläsare (Windows 10)

När du klickar på webblänkar, exempelvis i ett mejl, öppnas länken automatiskt i den webbläsare som är inställd som standardwebbläsare. Detta kanske inte är den webbläsare du vanligtvis använder. Vill du ändra standardwebbläsare till den webbläsare du föredrar att använda gör du så här:

• Gå till Inställningar (Settings).

FAQ Image

• Klicka på Appar (Apps).

FAQ Image

• Klicka på Standardappar (Default apps).

FAQ Image

• Klicka på webbläsaren som står under rubriken Webbläsare (Web browser) för att få upp listan med webbläsare du kan välja på. Den webbläsare som syns under rubriken är den du har som standard.