Hur ändrar jag (visnings)språk i Office?

Det finns tre områden i Microsoft Office där du kanske vill ändra språk.

• Redigering är det språk du skriver och redigerar innehållet på. Du kan behöva installera ett associerat tangentbord för det här språket via Windows-inställningar.

• Språkverktyg kontrollerar stavning och grammatik. Vanligtvis ställer du in det här språket till samma som redigeringsspråket.

• Visningsspråk är för alla knappar, menyer och kontroller i Office.

Du kan ställa in visnings- eller redigeringsspråk oberoende av varandra. Till exempel vill du kanske att visningsspråket ska vara engelska, men dokumentet du skriver eller redigerar är på franska.

Enklaste sättet att kommer till språkinställningar är:
Välj i Windows Start-meny Microsoft Office Verktyg > Office - språkinställningar  (Start  > Microsoft Office Tools > Office Language settings).

På följande sida beskriver Micosoft hur du ändrar språk för dessa olika områden: Ändra språket som används i Office menyer och språkverktyg (microsoft.com)