Hur stänger jag av begränsningar på en anslutning med datapriser?

En anslutning med datapriser är en Internetanslutning med en datagräns. Mobildataanslutningar konfigureras som anslutningar med datapriser som standard. Wi-Fi- och Ethernet-anslutningar kan konfigureras som anslutningar med datapriser, men detta är inte standardinställningen. Vissa appar kanske fungerar annorlunda på anslutningar med datapriser för att minska din dataanvändning. Dessutom kanske vissa uppdateringar för Windows inte installeras automatiskt.

Så här stänger du av funktionen:

• FAQ Image
  • Välj det trådlösa nätverket > Egenskaper > avaktivera Ange som anslutning med datapriser.

Genväg:

Genväg: Öppna Wi-Fi Inställningar

Mer information: Anslutningar med dataanslutningar i Windows (microsoft.com)