Hur får jag ett nytt lösenord till mitt studentkonto?

På sidan Elektronisk Identitet - Högskolan Dalarna (du.se) kan du få information om din digitala identitet (konto)och du kan även ändra eller få ut ett nytt lösenord.

För att göra detta, följ stegen nedan:

Om du valt Glömt lösenord

• Välj metod för identifiering
    FAQ Image
  • Ditt användarnamn tillsammans med ett nytt lösenord visas på sidan.
  • Vänta sedan cirka 5 minuter innan du försöker logga in, så att lösenordet hinner uppdateras i alla våra system.

Om du valt Hantera Identitet

• Logga in som vanligt
  • Välj Ändra lösenord
    FAQ Image

• Fyll i ditt nuvarande lösenord och ditt nya lösenord (2 gånger) och klicka på Spara