Hur använder jag Outlooks konversationsvy?

När du lägger till ditt konto Outlook visas dina meddelanden som standard i konversationer. En konversation inkluderar alla meddelanden i samma tråd med samma ämnesrad.

Om du inte vill använda denna funktion stänger du av den genom att från en e-postmapp, till exempel Inkorgen, väljer du Visa > Aktuell vy > Visa som konversationer. Här kan du aktivera eller inaktivera konversationsläget.

FAQ Image

Under Visa > Aktuell vy > konversations inställningar kan du även göra några inställningar så att funktionen passar dina önskemål bätte.

FAQ Image

Mer information hittar du på: Introduktion till konversationer (microsoft.com)