Hur lägger jag till ett extra mailkonto i Outlook (Mac)?

Outlook kan hantera flera e-post konton. Om du har behov av att hantera e-posten för två (eller fler) e-post konton kan du lägga till fler konton i din Outlook klient. Dessa konton behöver inte tillhöra samma domän.

FAQ Image

Välj att gå till inställningar i Outlook

FAQ Image

I inställningar väljer du att gå till Konton

FAQ Image

Nu trycker du på plus-tecknet nere i det vänstra hörnet och väljer Nytt konto

FAQ Image

Nu anger du e-post adressen till det konto du vill lägga till

FAQ Image

Nu är det dags för inloggning på det angivna kontot. Utseendet på inloggningsbilden kan variera beroende på domän.

FAQ Image

Nu är kontot inlagt i Outlook