Jag ska börja använda Outlook (desktop app). Vad behöver jag göra?

Att komma igång med Outlook är enkelt:

• Starta programmet Outlook.
  • I fönstret som kommer upp - skriv in din e-postadress och klicka på Anslut (alternativt Connect)

FAQ Image

• I nästa skärm klickar du på Done (om du inte vill använda Outlook på din mobiltelefon, kan du bocka ur "Installera Outlook Mobile på min telefon också")

FAQ Image

• Ditt E-postkonto läses nu in.
    Detta kan ta en stund beroende på din e-postmängd.

Lär dig mer om Outlook

Om du vill lära dig mer om Outlook rekommenderar vi att du börjar med Microsofts utmärkta Outlook guider.