Hur undviker jag att få ett till samtal när jag redan är i ett pågående samtal/möte?

Om du vill undvika att få ett andra samtal när du är upptagen i Teams, kan du ändra dina inställningar för samtal. Du kan välja att skicka alla inkommande samtal till röstbrevlådan, till en annan person eller till ett samtalssvar. Du kan också ställa in ett schema för när du vill ha tyst läge på. För att ändra dina inställningar för samtal, följ dessa steg:

1. Öppna Teams-appen och klicka på de 3 prickarna bredvid din profilbild i det övre högra hörnet
  2. Klicka på Inställningar och sedan på Samtal.
  3. Under Avsnittet Telesvarsregler kan du välja vad du vill göra med inkommande samtal när du är upptagen i ett annat samtal. Välj Spela upp en upptagen signal
    FAQ Image
  4. Stäng inställningsfönstret.

När en person försöker ringa dig kommer den se följande meddelande: