Hur man går med i ett publikt team i Microsoft Teams

I teams finns det publika team som alla användare kan gå med i. Vi har bland annat ett antal intressgrupper som vem som helst kan delta i.

I Teamsklienten, när du har Team-fliken aktiv, trycker du på "Gå med i eller skapa ett team" som finns längst ner till vänster

FAQ Image

Då kommer man till en sida där man kan sluta till ett team där man känner till koden eller så kan man söka efter ett team.

FAQ Image

Om man då klickar i rutan "Sök efter team" uppe till höger och skriver IG och trycker retur så visas de intressegrupper du  ännu inte är medlem i

FAQ Image

Trycka sedan bara "Anslut till team"

Man kan också skapa ett teamkod och publicera den. Om du fått koden kan du bara ange den till det team man vill ansluta till: