Outlook lägger till ett Teams möte till alla mina möten. Kan jag stänga av den funktionen?

En ny funktion i Outlook är att den gör varje ny möte du skapar i Outlook till en online Teams möte. Detta kan dock vara extremt förvirrande om man bokar in ett Zoom möte och resultatet blir att hälften av alla deltagarna sitter i Zoom, medan resten gick till Teams mötet.

För tillfället går det inte att stänga av denna feature centralt, men vi jobbar med Microsoft för att lösa det i framtiden.

Om du vill stänga av funktionen manuellt kan du göra det via:
Arkiv -> Alternativ -> Kalender

Där kryssar du ur: Lägg till onlinemöte till alla möten

Sedan klickar du på OK

Du kan även kolla på följande video på hur du gör: